Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

E dini si “plaket” vagina? Nuk ka lidhje mosha, këto 3 gjëra që çdo femër i bën po ja u shkatërrojnë, hiqni dorë sa jeni në kohë! (Video)

Meqenëse muskujt e vaginës me kalimin e moshës dobësohen, mund të shfaqet prolapsa e organeve gjenitale, të cilat ndonjëherë shërohen nëpërmjet ndërhyrjeve kirurgjikale. Nuk janë vetëm rrudhat në fytyrë dhe flokët e thinjur shenja të cilat zbulojnë moshën. As vagina nuk është imune ndaj plakjes. Këto janë ndryshimet nëpër të …

Read More »